Кошик
49 відгуків
Предложение от нашей компании.Весь товар

Наразі компанія не може швидко відповісти на ваше повідомлення, оскільки за її графіком роботи зараз не робочий час. Компанія відповість вам найближчим часом. Напишіть номер телефону, щоб компанія швидше зв'язалася з вами.

ООО"Укр-Стандарт"
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    09:0014:00
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (67) 195-15-46
Відділ продажу
+380 (50) 472-84-37
Відділ продажу
"Укр-Стандарт"
Максим
Екскаваторна 26, Київ, Україна
ukraine-standart.com.uanastyaprofi96@gmail.com0661961088
+380 (67) 195-15-46
+380 (50) 472-84-37

Що таке марміти в кулінарії?

Що таке марміти в кулінарії?

Для процвітання підприємства громадського харчування необхідно не тільки смачно та якісно готувати їжу, але і правильно підносити її клієнтам. Що таке марміти в кулінарії знає кожен власник ресторану, так як за допомогою цього обладнання можна на певний проміжок часу зберегти привабливий зовнішній вигляд страви – їжа не пригорає, не змінює структуру і колір, а також необхідну температуру.

Підігрів вмісту ємності відбувається за рахунок теплоносія, який циркулює між чашею і джерелом тепла.

В залежності від призначення бувають марміти для перших страв, для других, соусів, напоїв, випічки. Розрізняються пристрою настільні – невеликих габаритів, які є складовою частиною столів ліній роздачі, і підлогові – самостійне обладнання, що використовується кейтеринговими службами та на пересувних точках живлення.

Споживана потужність марміту і інші характеристики

  • Підтримують температурний режим в межах від +20 до +90 градусів.
  • Час розігріву до робочої температури – від 20 до 30 хвилин.
  • Підключаються до мережі 220 або 380 Ст.
  • Номінальна потужність – від 0,3 до 4,4 кВт.

Матеріал виготовлення – нержавіюча сталь тонколистова, але бувають також пристрої з керамічної або скляної, мармурової або гранітної чашею. Випускаються апарати з 1 – 4-ма і великою кількістю чаш.

Види обладнання

Електричні прилади

Тут ємності нагріваються за допомогою Тенів. Залежно від способу підігріву апарати поділяються на кілька типів:

  1. З водяною лазнею – для короткочасного підтримки страви з ніжною консистенцією або густих соусів в гарячому стані. Для виставлення і підтримки необхідний температури техніка оснащується терморегулятором, «сухий» запуск (при відсутності води») попереджає термостат, для зливу відпрацьованої води є спеціальна трубка. Великі габарити і маса, високі показники споживаної потужності – марміт такого типу вибираються для їдалень з великою прохідністю.
  2. З парогенератором, який розташовується в нижній частині приладу. При підігріві води Тенами, насичений вологою пар заповнює простір під ємністю з продукцією.
  3. «Сухий» марміт – нагрівання здійснюється, завдяки природній конвекції повітря, і вважається найменш щадним по відношенню до продукції.

Популярні і інфрачервоні моделі, або «теплові мости». В таких приладах підігрів відбувається за допомогою інфрачервоного випромінювання, вихідного від спеціальної лампи або трубки з кварцового скла, які розміщуються безпосередньо над продуктами.

Існують також комбіновані пристрої, нижня частина яких підігрівається на водяній бані і підходить для розміщення других страв або гарнірів, а верхня решітчаста (для випічки) – інфрачервоною лампою.

Купити марміт за доступною ціною можна в нашому інтернет-магазині. Отримати кваліфіковану відповідь на питання, що таке марміт в кулінарії, допомога у виборі, подати заявку на придбання товару можна, зателефонувавши за одним з телефонів з нашим менеджером.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner