Для процвітання підприємства громадського харчування необхідно не тільки смачно та якісно готувати їжу, але і правильно підносити її клієнтам. Що таке марміти в кулінарії знає кожен власник ресторану, так як за допомогою цього обладнання можна на певний проміжок часу зберегти привабливий зовнішній вигляд страви – їжа не пригорає, не змінює структуру і колір, а також необхідну температуру.
Підігрів вмісту ємності відбувається за рахунок теплоносія, який циркулює між чашею і джерелом тепла.
В залежності від призначення бувають марміти для перших страв, для других, соусів, напоїв, випічки. Розрізняються пристрою настільні – невеликих габаритів, які є складовою частиною столів ліній роздачі, і підлогові – самостійне обладнання, що використовується кейтеринговими службами та на пересувних точках живлення.
Матеріал виготовлення – нержавіюча сталь тонколистова, але бувають також пристрої з керамічної або скляної, мармурової або гранітної чашею. Випускаються апарати з 1 – 4-ма і великою кількістю чаш.
Тут ємності нагріваються за допомогою Тенів. Залежно від способу підігріву апарати поділяються на кілька типів:
Популярні і інфрачервоні моделі, або «теплові мости». В таких приладах підігрів відбувається за допомогою інфрачервоного випромінювання, вихідного від спеціальної лампи або трубки з кварцового скла, які розміщуються безпосередньо над продуктами.
Існують також комбіновані пристрої, нижня частина яких підігрівається на водяній бані і підходить для розміщення других страв або гарнірів, а верхня решітчаста (для випічки) – інфрачервоною лампою.
Купити марміт за доступною ціною можна в нашому інтернет-магазині. Отримати кваліфіковану відповідь на питання, що таке марміт в кулінарії, допомога у виборі, подати заявку на придбання товару можна, зателефонувавши за одним з телефонів з нашим менеджером.